ΠΑΟΚ: Ο καύσωνας της Θεσσαλονίκης, ο μεγάλος πονοκέφαλος της Μάλμε

Η αποστολή της Μάλμε στη Θεσσαλονίκη

bet365

Η αποστολή της Μάλμε βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και οι καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος του. Τι δηλώνει ο προπονητής Χένρικ Ρίντστρομ.

Από τους 20 βαθμούς στο Μάλμε η αποστολή της σουηδικής ομάδας έφτασε στους 37 βαθμούς Κελσίου, τόσο έδειχνε το θερμόμετρο το μεσημέρι της Δευτέρας (12/8) όταν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», με τις καιρικές συνθήκες να αποτελούν βασικό θέμα συζήτησης, καθώς και την Τρίτη (13/8) την ώρα του αγώνα (20:30) οι προβλέψεις κάνουν λόγο για 33 βαθμούς Κελσίου.

«Μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονο νερό. Έχει τρομερή ζέστη στην Θεσσαλονίκη. Την ημέρα του αγώνα η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στους 37 βαθμούς», αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Μάλμε με χρηστικές πληροφορίες για τους περίπου 100 οπαδούς της ομάδας, που θα κάνουν το ταξίδι προς την Ελλάδα και θα βρίσκονται αύριο στο γήπεδο της Τούμπας για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

«Γνωρίζουμε ότι το 2-2 διαμορφώνει διαφορετικές συνθήκες, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχουμε ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα. Μπροστά, ο τρόπος που παίξαμε έδωσε σε εμένα και στους παίκτες μου μια πίστη για το μέλλον. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έτυχε κάποιου σεβασμού από την πλευράς μας», λέει ο προπονητής Χένρικ Ρίντστρομ, που σε λίγο θα βρεθεί στην Τούμπα για την τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Σ’ ότι αφορά την εικόνα που περιμένει για το αυριανό παιχνίδι δήλωσε:

«Περιμένουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι ξεκάθαρα πιο επιθετικός και θα πιέσουν ψηλά για να δώσουν τον τόνο του αγώνα. Θα είναι ένα διαφορετικό σκηνικό, αλλά αυτό το ψυχολογικό κομμάτι είναι συναρπαστικό. Όταν έχουμε πίεση και πρέπει να υπολογίσουμε ότι θα αυτό θα συμβεί, τότε θα πρέπει να είμαστε αρκετά σταθεροί ώστε να μην δεχθούμε ευκαιρίες για γκολ. Όταν έχουμε την μπάλα, κάτι πρέπει να κάνουμε και όχι απλώς να την αφήνουμε στο μέρος μας και να ελπίζουμε ότι μπορούμε να αμυνθούμε. Αυτό δεν είναι το DNA μας και δεν πρέπει να προσεγγίζουμε έτσι αυτά τα παιχνίδια». Τέλος η Μάλμε ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας να παραβρεθούν στο σημείο συνάντησης προκειμένου να πάνε με λεωφορεία στο γήπεδο, ενώ μετά το τέλος του αγώνα να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να αποχωρήσουν όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ από το γήπεδο της Τούμπας.

@Photo credits: twitter.com/Malmo_FF

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα