Φενέρμπαχτσε, ρεπόρτερ Fanatik: «Ο Μουρίνιο είναι αγαπητός αλλά πρέπει να ξεπεράσει τις επιτυχίες του Φατίχ Τερίμ σε τοπικό επίπεδο»

Φενέρμπαχτσε, ρεπόρτερ Fanatik: «Ο Μουρίνιο είναι αγαπητός αλλά πρέπει να ξεπεράσει τις επιτυχίες του Φατίχ Τερίμ σε τοπικό επίπεδο»

Newsroom
Φενέρμπαχτσε, ρεπόρτερ Fanatik: «Ο Μουρίνιο είναι αγαπητός αλλά πρέπει να ξεπεράσει τις επιτυχίες του Φατίχ Τερίμ σε τοπικό επίπεδο»

bet365

Η Φενέρμπαχτσε καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 κόντρα στη Λιλ για να αποφύγει έναν πρόωρο αποκλεισμό από το Champions League και ρεπόρτερ της Fanatik, μιλά στη Marca για το πρώτο δυνατό τεστ του Μουρίνιο, αλλά και για τη λατρεία που εισπράττει.

Μόλις 72 ημέρες μετά την επίσημη παρουσίασή του από τη Φενέρμπαχτσε, ο Ζοσέ Μουρίνιο αντιμετωπίζει την πρώτη του μεγάλη πρόκληση απόψε (13/08)) στην Κωνσταντινούπολη: αφού πρέπει να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 κόντρα στη Λιλ για να κρατήσει ζωντανό -πρέπει να περάσει ακόμη έναν προκριματικό γύρο- το όνειρο των Τούρκων να προκριθούν στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά από το 2008-09.

«Ο σύλλογος δεν μου είπε ποτέ ότι η συμμετοχή στο Champions League ήταν μια αναγκαιότητα. Αν κάποιος με ρωτήσει αν μπορούμε να κατακτήσουμε το Champions League, θα απαντήσω: "Όλα είναι πιθανά, αλλά δεν πιστεύω στα θαύματα". Ωστόσο, πιστεύω ότι η κατάκτηση του Europa League είναι εφικτή. Τώρα, αν με ρωτήσετε σε ποιο θέλω να παίξω, δεν έχω καμία αμφιβολία: το Champions League», δήλωσε ο Μουρίνιο πριν από το πρώτο παιχνίδι.

Η Φενέρ βέβαια ξόδεψε φέτος 48 εκατομμύρια ευρώ για να φέρει στην ομάδα τους Εν-Νεσίρι, Σογιοντσού, Σεν Μαξίμιν, Κρούνιτς, Αϊντίν, Τοσούν...

Ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, της Ίντερ και της Τσέλσι, μεταξύ άλλων, όμως ζητά χρόνο.«Υπάρχουν πολλά πράγματα που λείπουν. Δουλεύουμε εδώ και 6-7 εβδομάδες και ένας αγώνας του Champions League, ακόμη και αν είναι προκριματικός, είναι του υψηλότερου επιπέδου . Δεχθήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη, αλλά μου άρεσε η ομάδα», δήλωσε ο Μου μετά την ήττα με 2-1 στη Λιλ.

 

Μιλώντας στην Marca, ο συντάκτης του Fanatik, Τσαγκρί Νταβράν, σχολιάζει πως: «Είναι πολύ νωρίς για να περιμένουμε σημαντικές αλλαγές. Ο Μουρίνιο δεν έχει μαγικό ραβδί, αλλά η Φενέρμπαχτσε έχει ανέβει ένα επίπεδο από τότε που ήρθε. Οι παίκτες είναι εντυπωσιασμένοι που βρίσκονται υπό τις διαταγές του και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στην ομάδα. Οι οπαδοί, που ανυπομονούν για την επιτυχία, είναι επίσης πιο ήρεμοι. Τουλάχιστον προς το παρόν. Εμπιστεύονται και πιστεύουν στον Μουρίνιο».

«Ο αγώνας με την Αδάνα Ντεμίρσπορ μεταδόθηκε ζωντανά από πολλά ξένα κανάλια», σημειώνει ο συντάκτης της Fanatik. «Ο Μου ξεπέρασε τον Φατίχ Τερίμ ως ο πιο διακεκριμένος προπονητής στην ιστορία, αλλά τώρα πρέπει να ξεπεράσει τις επιτυχίες του σε τοπικό επίπεδο. Η πίεση στην Τουρκία είναι τεράστια. Αν κερδίσεις, είσαι βασιλιάς. Αν χάσεις, είναι δύσκολο, ακόμη και αν το όνομά σου είναι Μουρίνιο»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα