Ελ Αραμπί: «Ήρθα στον ΑΠΟΕΛ γιατί γνωρίζω πως είναι η καλύτερη ομάδα της Κύπρου»

Ελ Αραμπί: «Ήρθα στον ΑΠΟΕΛ γιατί γνωρίζω πως είναι η καλύτερη ομάδα της Κύπρου»

Newsroom
ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι μετά τον αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ, τονίζοντας πως ήρθε στον σύλλογο επειδή γνωρίζει πως είναι η καλύτερη ομάδα της χώρας, ενώ δήλωσε πως οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για πρόκριση στο Europa League.

Παρά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια των προκριματικών του Champions League, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια του ΑΠΟΕΛ.

Ο Μαροκινός στράικερ σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cablenet εξήγησε πως μετακόμισε στον ΑΠΟΕΛ επειδή γνωρίζει πως πρόκειται για την καλύτερη ομάδα της Κύπρου, ενώ υποσχέθηκε πως όλοι θα κάνουν τα πάντα για πρόκριση στο Europa League.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν δύο δυνατά ματς. Αξίζαμε την πρόκριση αλλά δεν τα καταφέραμε και πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Ήρθα στον ΑΠΟΕΛ γιατί γνωρίζω πως είναι η καλύτερη ομάδα της Κύπρου. Ήξερα που έρχομαι και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα. Ο κόσμος είναι τρελός με την καλή έννοια. Μίλησα με τον Βαλμπουενά είναι αδερφός μου. Μου είπε για το πρωτάθλημα εδώ. Τώρα πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να προκριθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το αξίζουμε και το πιστεύω ότι θα είμαστε εκεί. Eίναι φανταστικοί οι οπαδοί μας και τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα