Γκολ και φάσεις από τον σοκαριστικό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, στο 3-4 από τη Μάλμε (vid)

Γκολ και φάσεις από τον σοκαριστικό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, στο 3-4 από τη Μάλμε (vid)

Newsroom
PAOK

bet365

Τα επτά τέρματα και όλα όσα έγιναν στην ήττα με 4-3 που γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τη Μάλμε στην παράταση και έτσι έμεινε εκτός των Play Off του Champions League.

Την ήττα με 4-3 στην παράταση γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τη Μάλμε στη Θεσσαλονίκη και έτσι έμεινε εκτός Play Off του Champions League.

Αντίθετα θα συμμετάσχει σε εκείνα του Europa, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Τσέλιε της Σλοβενίας ή τη Σάμροκ Ρόβερς της Ιρλανδίας.

Το ματς της Τούμπας είχε φινάλε γκραν γκινιόλ και μέχρι το 90'+6' ο Δικέφαλος κρατούσε την πρόκριση στα χέρια του, αλλά τότε η μπάλα κόντραρε στον Ζέτερστρομ μετά από διώξιμο του Καμαρά και κατέληξε στα δίχτυα του Κοτάρσκι, κάτι που επέτρεψε στους φιλοξενουμένους να ισοφαρίσουν σε 3-3 και να στείλουν το ζευγάρι στον έξτρα χρόνο της παράτασης (σ.σ. το πρώτο παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2).

Η Μάλμε άνοιξε το σκορ με τον Νανάσι στο 10', όμως ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 21' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τάισον και στο 43' πήρε το προβάδισμα με ένα φανταστικό γκολ-ρουκέτα του Κουλιεράκη.

Οι Σουηδοί βρήκαν δίχτυα στο 45' ξανά με τον Νανάσι, όμως ο Ζίβκοβιτς έδωσε στους πρωταθλητές Ελλάδος εκ νέου το προβάδισμα στο 45'+3' και λίγο πριν την ανάπαυλα.

Το 3-2 παρέμεινε μέχρι της καθυστερήσεις όπου τότε έγινε το 3-3 με τον παραπάνω περιπετειώδη τρόπο και μάλιστα η Μάλμε βρήκε και τέταρτο τέρμα στο 99' με τον Κρίστανσεν, ο οποίος και διαμόρφωσε το μετέπειτα 4-3 τελικό υπέρ της.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα