Φέρντιναντ κατά Μουρίνιο: «Δεν είναι πια στο επίπεδο της Ευρώπης»

Φέρντιναντ κατά Μουρίνιο: «Δεν είναι πια στο επίπεδο της Ευρώπης»

Νίκος Κικίδης
Μουρίνιο

bet365

Ο αποκλεισμός της Φενέρμπαχτσε από το Champions League συνδυάστηκε με έντονη κριτική προς τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος δέχθηκε βολές μεταξύ άλλων κι από τον Ρίο Φέρντιναντ.

Η Φενέμπαχτσε επέλεξε να παραδώσει τα κλειδιά του φιλόδοξου και.... πανάκριβου πρότζεκτ της στον Ζοσέ Μουρίνιο για να την οδηγήσει σε επιτυχίες, αλλά η εποχή με τον Πορτογάλο προπονητή στο τιμόνι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.

Το 1-1 απέναντι στη Λιλ στην Κωνσταντινούπολη σημάδεψε τον αποκλεισμό των Τούρκων από το Champions League και τους έχρισε πιθανούς αντιπάλους του Ολυμπιακού στο League Phase του Europa League.

Η δεύτερη τη τάξει κορυφαία διοργάνωση της UEFA ωστόσο δεν ήταν το επιθυμητό αποτέλεσμα και ήδη οι πρώτες κριτικές έκαναν την εμφάνισή τους εναντίον του Μουρίνιο.

Πρώτος μάλιστα που σήκωσε την... πέτρα ήταν ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος τόνισε πως ο Πορτογάλος πλέον δεν βρίσκεται στο επίπεδο για να προπονεί ομάδα της Ευρώπης.

 

«Απέναντι στη Λιλ είδαμε γιατί ο Μουρίνιο δεν είναι πια στο επίπεδο για να προπονεί μια ομάδα στην Ευρώπη. Αντί να ασχολούμαστε με τους διαιτητές, θα πρέπει να επικεντρωνόμαστε στο ποδόσφαιρο. Τα παιχνίδια κερδίζονται στο χορτάρι» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα