Champions League: Η Γιουνγκ Μπόις άλωσε την Πόλη, αποκλείστηκε η Μάλμε

Newsroom
Γιουνγκ Μπόις

bet365

Η Γιουνγκ Μπόις επικράτησε μέσα στην Κωνσταντινούπολη με 1-0 επί της Γαλατάσαραϊ και προκρίθηκε στη League Phase του Champions League. Η Σπάρτα Πράγας απέκλεισε τη Μάλμε.

Η Γιουνγκ Μπόις στην τελική φάση του Champions League με «θύμα» τη Γαλατάσαραϊ! Μετά τη νίκη με 3-2 στην Ελβετία, η Γιονγκ Μπόις επικράτησε και στην Τουρκία με 1-0 για να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε ο Βιργίνιους στο 87΄, με τους Τούρκους μάλιστα να μένουν με δέκα παίκτες δευτερόλεπτα αργότερα εξαιτίας της αποβολής του Μουσλέρα για αψυχολόγητη κλωτσιά προς τον σκόρερ την ώρα του πανηγυρισμού.

Την ίδια ώρα η Σπάρτα Πράγας πήρε δεύτερη νίκη επί της Μάλμε, επικράτησε με 2-0 και άφησε εκτός την ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ από τον προκριματικό γύρο. Αφού οι δυο ομάδες έχασαν από ένα πέναλτι στο πρώτο μέρος, οι Τσέχοι καθάρισαν την υπόθεση πρόκριση στο φινάλε. Αρχικά στο 80΄ο Χαρασλίν άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι, με τον Ραχμάνι τρία λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Μαζί της στο League Phase του Champions League θα βρεθεί και η Ζάλτσμπουργκ μετά το 1-1 επί της Ντιναμό Κιέβου. Η νίκη με 2-0 στο πρώτο ματς άλλωστε είχε δώσει το πλεονέκτημα στη Ζάλτσμπουργκ, η οποία προηγήθηκε στο 12΄με τον Ντάγκιμ και παρά την ισοφάριση από γκολ του Βανάτ (29΄) εξασφάλισε το εισιτήριο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα