Γαλατάσαραϊ - Γιουνγκ Μπόις: Χαμός με κλωτσιά Μουσλέρα και ρίψη αντικειμένων (vid)

Newsroom
Γαλατα - Γιουνγκ Μποις

bet365

Ένταση επικράτησε προς το φινάλε του αγώνα Γαλατάσαραϊ - Γιουνγκ Μπόις για τα play-off του Champions League, με ρίψη αντικειμένων και τον Μουσλέρα σε ρόλο αρνητικού πρωταγωνιστή.

Η Γιουνγκ Μπόις κατάφερε να πάρει τη νίκη - πρόκριση επί της Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη, καθώς το τελικό 1-0 αρκούσε για να τη στείλει στο League Phase του Champions League.

Στο 87΄ο Βιργίνιους με δικό του γκολ κατάφερε να σημαδέψει τον αγώνα, ο οποίος νωρίτερα είχε αποκτήσει άσχημη τροπή. Στο 80΄συγκεκριμένα ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων παράλληλα να τα λένε σε έντονο ύφος.

Τελικά ο αγώνας συνεχίστηκε, όπως και οι εχθροπραξίες εντός του γηπέδου... Τη στιγμή του γκολ ο Βιργίνιους έσπευσε να πανηγυρίσει όταν δέχθηκε μια αψυχολόγητη κλωτσιά από τον τερματοφύλακα Μουσλέρα, ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα