Σλάβια Πράγας - Λιλ: «Έκρυψαν» την μπάλα οι Τσέχοι και ο Ζαφείρης την... εμφάνισε με γκολαρα στα δίχτυα των Γάλλων για το 1-0 (vid)

Νότης Χάλαρης
Ελλάδα

bet365

Στο πρώτο του παιχνίδι από τη στιγμή που θεωρείται μέλος της Εθνικής Ελλάδας, ο Χρήστος Ζαφείρης άνοιξε το σκορ κόντρα στη Λιλ με ένα εντυπωσιακό γκολ και άνοιξε τον δρόμο για την ανατροπή.

Η Σλάβια Πράγας χρειαζόταν ένα γρήγορο γκολ κόντρα στη Λιλ καθώς είχε ηττήθει με 2-0 στη Γαλλία και μόνο έτσι θα έβαζε τις βάσεις για την ανατροπή και την πρόκριση στο League Phase στο Champions League.

Αυτό συνέβη από ελληνικά πόδια! Οι παίκτες της Σλάβια... έκρυψαν την μπάλα με εντυπωσιακές συνεργασίες, ο Μπορίλ έκανε το γύρισμα στο ύψος της περιοχής και εκεί, ο Χρήστος Ζαφείρης με ένα υπέροχο γυριστό σουτ με το αριστερό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 5ο λεπτό.

Ο 21χρονος χαφ επέλεξε να αγωνιστεί με τα χρώματα και το εθνόσημο της Ελλάδας αντί της Νορβηγίας και αναμένεται να τον δούμε στην επόμενη κλήση για τα ματς του Οκτωβρίου, στην Εθνική Ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα