Ρονάλντο: Εμφανίστηκε στην κλήρωση του Champions League με κοσμήματα αξίας 7,2 εκατ. ευρώ!

Ρονάλντο: Εμφανίστηκε στην κλήρωση του Champions League με κοσμήματα αξίας 7,2 εκατ. ευρώ!

Νίκος Κικίδης
Κριστιάνο Ρονάλντο

bet365

Ο Κριστιάνο παρευρέθηκε στην κλήρωση του Μονακό με ένα μαύρο κοστούμι και με κοσμήματα που έκλεψαν την προσοχή αξίας 7,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ειδικός προσκεκλημένος της UEFA στην κλήρωση της League Phase του Champions League, με τον Πορτογάλο να δέχεται ξεχωριστό βραβείο ως ο πρώτος σκόρερ στην διοργάνωση με 140 γκολ.

Ο Πορτογάλος όπως ήταν φυσιολογικό κατάφερε να κλέψει την παράσταση με την παρουσία του στην τελετή και μάλιστα όχι μόνο για αυτά που είχε να πει. Τα κοσμήματα άλλωστε που φορούσε τράβηξαν με τη σειρά τους την προσοχή του κόσμου, από τα σκουλαρίκια μέχρι το ρολόι που φορούσε στο χέρι αξίας 2,7 εκατομμυρίων ευρώ!

Εκείνο ωστόσο που έκανε τον μεγαλύτερο ντόρο ήταν το κόσμημα στο μαύρο σακάκι του, κατασκευασμένο από μια σπάνια πέτρα 11 καρατίων που ανακαλύφθηκε σε ορυχείο στη Μποτσουάνα.

Πρόκειται για ένα διαμάντι 33 καρατίων αξίας 4,6 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο, σύμφωνα με το εμπορικό σήμα «Messika», είναι μια «μαρτυρία τέχνης και καινοτομίας», η οποία «αντανακλά την αριστεία και την αφοσίωση που προσωποποιεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα