ΠΑΟΚ: Αποκλεισμός από το Women's Champions League με... παράπονα

ΠΑΟΚ: Αποκλεισμός από το Women's Champions League με... παράπονα

Newsroom
ΠΑΟΚ γυναίκες

bet365

Η ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ ηττήθηκε 2-0 από τη Σερβέτ και δεν μπόρεσε να περάσει στον 2ο προκριματικό γύρο του Women's Champions League, σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Το όνειρο έμεινε μισό για την ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ. Τα κορίτσια του Δικέφαλου του Βορρά πάλεψαν κόντρα στη Σερβέτ στον τελικό του προκριματικού τους ομίλου στην Πολωνία, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν το εισιτήριο για τον 2ο γύρο των προκριματικών του Women's Champions League. Η ήττα με 2-0 ήταν αυτή που εν τέλει ανάγκασε τον ΠΑΟΚ - που είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία - να αποχαιρετήσει την Ευρώπη.

Οι Ελβετίδες είχαν το πάνω χέρι στο ματς και στο 49' έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως το τελείωμα της Τούφο σταμάτησε στο δοκάρι. Μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ πάντως στο 66' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Γιονουσάιτε. Πρόκειται για μια φάση βέβαια που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τις «ασπρόμαυρες», με τον ΠΑΟΚ να χαρακτηρίζει το πέναλτι «εφεύρεση της Βουλγάρας διαιτητή».

Ο Δικέφαλος του Βορρά έψαξε αλλά δεν βρήκε την απάντησή του και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσει η Ρεβελί από κοντά. Και για το δεύτερο τέρμα της Σερβέτ «φώναξε» ο ΠΑΟΚ, «τιτιβίζοντας» χαρακτηριστικά πως προήλθε από «ανύπαρκτο φάουλ».

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Νόιχαους, Γκούνη, Κακαμπούκη, Φεραντάνς (82' Δοϊρανλή), Εστέβεζ (77' Παπαδοπούλου), Μήτκου, Ανδράδε (28' Δρακογιαννάκη), Μανίσα, Κοσκερίδου, Χέλμβαλ,, Βλασσόπουλος (82' Βαρδαλή)

@Photo credits: Α.Σ ΠΑΟΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα