Μίλαν - Λίβερπουλ: Βασικός ο Τσιμίκας στην πρεμιέρα των Ρεντς στο νέο Champions League

Τσιμίκας - Λίβερπουλ

bet365

Στο αρχικό σχήμα της Λίβερπουλ για τον αγώνα του Champions League απέναντι στη Μίλαν βρέθηκε ο Κώστας Τσιμίκας.

Έμπρακτη εμπιστοσύνη από τον Άρνε Σλοτ στο πρόσωπο του Κώστα Τσιμίκα. Η Λίβερπουλ επιστρέφει στο Champions League και κάνει... ποδαρικό στο μεγάλο ματς της πρεμιέρας στην έδρα της Μίλαν, με τον έλληνα αριστερό μπακ να παίρνει θέση στη βασική της ενδεκάδα. Αυτή θα είναι και η 21η συμμετοχή του 27χρονου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Greek Scouser μάλιστα είναι, μαζί με τον Χάκπο, ο μοναδικός μη «ενδεκαδάτος» παίκτης που επέλεξε ο Ολλανδός για την πρεμιέρα στο «Σαν Σίρο».

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Άλισον, Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Κονατέ, Τσιμίκας, Γκράφενμπερχ, ΜακΆλιστερ, Σόμποσλαϊ, Σαλάχ, Χάκπο, Ζότα

Από την πλευρά του, ο Πάολο Φονσέκα παρέταξε όλα τα δυνατά του χαρτιά, επιλέγοντας τον Μοράτα βέβαια, αντί του Έιμπραχαμ στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα της Μίλαν: Μενιάν, Ερναντέζ, Τομόρι, Πάβλοβιτς, Καλάμπρι, Λόφτους-Τσικ, Φοφανά, Ράιντερς, Λεάο, Πούλισικ, Μοράτα

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα