Γιουβέντους - Αϊντχόφεν 3-1: Επιστροφή στο Champions League με τριάρα! (vid)

Γιούβε champions league

bet365

H Γιουβέντους επέστρεψε στο Champions League έπειτα από δυο χρόνια και στην πρεμιέρα της επικράτησε εύκολα με 3-1 την PSV στο Τορίνο.

Η Γιουβέντους ήταν εντυπωσιακή στην επιστροφή της στο Champions League και στην πρεμιέρα του νέου format νίκησε εύκολα 3-1 την Αϊντχόφεν στο Τορίνο. Η «Μεγάλη Κυρία» ήταν κυνική, εκμεταλλεύθηκε τα λάθη της αντιπάλου και πάτησε κορυφή με το... καλησπέρα της διοργάνωσης.

H PSV μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προσπάθησε να εκμεταλλευθεί την πίεσή της. Μάλιστα, είχε την πρώτη καλή φάση στο ματς, αλλά το σουτ του Φέρμαν έβγαλε ο Ντι Γκρεγκόριο. Οι Ολλανδοί πατούσαν καλύτεροι, έδειχναν πιο απειλητικοί, με τη Γιούβε να δυσκολεύεται αρκετά να κρατήσει την μπάλα. Ωστόσο, η ομάδα του Μότα αποδείχθηκε κυνική και στην πρώτη ευκαιρία βρήκε δίχτυα. Στο 21' ο Γιλντίζ έβαλε «φωτιά» στο «Allianz Stadium» για το 1-0 της Γιουβέντους και το πρώτο γκολ του νέου Champions League!

Ο 19χρονος με τρομερή ενέργεια και σουτάρα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο γκολκίπερ. Στην ηλικία των 19 ετών και 136 ημερών έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του κλαμπ στο Champions League αφήνοντας πίσω του τον θρυλικό, Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Το γκολ έδωσε ώθηση στην ομάδα του Τιάγκο Μότα κι έξι λεπτά αργότερα ήρθε το 2-0. Στο 27′ ο Κοπμάινερς συνδυάστηκε ωραία για τον Γκονζάλες, ο Αργεντινός έκανε ωραία ενέργεια, η μπάλα έφτασε στον ΜακΚένι που σημείωσε από κοντά το 2-0.

Η «Μεγάλη Κυρία» έβαλε... τέλος στο παιχνίδι στο 52′, όταν η πίεση του Κοπμάινερς έφερε το κλέψιμο, ο Γιλντίζ πέρασε στον Βλάχοβιτς, ο Σέρβος βρήκε τον Γκονζάλες κι αυτός με ωραίο τελείωσε πέτυχε το πρώτο του γκολ στη διοργάνωση. Η Γιουβέντους είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Βλάχοβιτς για 4ο γκολ, δεν τα κατάφερε, με την PSV να μειώνει σε 3-1 με τον Σαϊμπάρι στις καθυστερήσεις. Την επόμενη αγωνιστική η Γιούβε φιλοξενείται από τη Λειψία, ενώ η Αϊντχόφεν υποδέχεται την Σπόρτινγκ.

Γιουβέντους: Ντι Γκρεγκόριο, Καλούλου, Γκάτι (57′ Ντανίλο), Μπρέμερ, Καμπιάζο, Λοκατέλι (57′ Τουράμ), ΜακΚένι (75′ Ντάγκλας Λουίζ), Γκονζάλες (69′ Γουεά), Κοπμάινερς, Γιλντίζ (69′ Φατζόλι), Βλάχοβιτς.

Αϊντχόφεν: Ντρόμελ, Λεντέζμα (86′ Ναγκαλό), Φλαμίνγκο, Μποσκάλι, Νταμς (77′ Ζούνιορ), Τιλ (62′ Λανγκ), Σούτεν, Φέερμαν (62′ Σαϊμπάρι), Μπακαγιόκο, Τίλμαν, Ντε Γιονγκ (77′ Πέπι).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα