Champions League: Ο Εντρικ πλησίασε, αλλά δεν κατέρριψε το ρεκόρ του «θρυλικού» Οφορίκουε

Newsroom
Έντρικ

bet365

Ο Εντρικ σφράγισε το αγχωτικό τρίποντο της Ρεάλ Μαδρίτης, βαδίζοντας παράλληλα στα... χνάρια του Πίτερ Οφορίκουε! Αφησε πίσω του τον Ραούλ.

Την 1η Οκτωβρίου του 1997 στο Τρόντχαϊμ ο... θρυλικός Πίτερ Οφορίκουε έγραφε τη δική του ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αφού με το τέρμα του κόντρα στη Ρόζενμποργκ γινόταν ο νεότερος μη Ευρωπαίος παίκτης που σκόραρε στο ντεμπούτο του στο Champions League. Ο Γκανέζος φορ του Ολυμπιακού το είχε καταφέρει σε ηλικία 17 ετών και 194 ημερών. Το ρεκόρ αυτό πλησίασε ο Εντρικ με το τέρμα του απέναντι στη Στουτγκάρδη.

Ο Βραζιλιάνος «σφράγισε» τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης και έγινε ο δεύτερος νεότερος (18 ετών και 58 ημερών) μη Ευρωπαίος παίκτης που σκοράρει σε πρεμιέρα Champions League. Βέβαια, πέτυχε ένα άλλο μοναδικό επίτευγμα, αφού έγινε ο νεότερος σκόρερ της Ρεάλ στη διοργάνωση, αφήνοντας πίσω του τον Ραούλ!

Δείτε εδώ την Champions League βαθμολογία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα