Champions League: Ο ρέκορντμαν Κέιν, ο Μίλερ που... τρέχει με 152 και η εννιάρα στο Μόναχο

Champions League: Ο ρέκορντμαν Κέιν, ο Μίλερ που... τρέχει με 152 και η εννιάρα στο Μόναχο

Κέιν

bet365

Βραδιά των ρεκόρ ήταν η χθεσινή στο Μόναχο, με την Μπάγερν, τον Κέιν και τον Μίλερ να γράφουν τις δικές τους ξεχωριστές ιστορίες.

Με τις πιο άγριες διαθέσεις ξεκίνησε το ταξίδι της στα... ανανεωμένα αστέρια η Μπάγερν. Οι Βαυαροί δεν έδειξαν κανένα έλεος στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ μέσα στην «Allianz Arena» και τη διέλυσαν με το εκκωφαντικό 9-2, ξεκινώντας με το δεξί στο νέο format του Champions League.

Η βραδιά στο Μόναχο ήταν ιστορική από πολλές απόψεις. Από τη μία η εννιάρα της Μπάγερν, από την άλλη ο Χάρι Κέιν που δεν σταματάει να σκορπά τον τρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Μέσα σε όλα, τη δική του χρυσή προσωπική σελίδα κατάφερε να γράψει αθόρυβα και ο Τόμας Μίλερ.

Champions League βαθμολογία

Μόνο η Μπάγερν αυτά...

Το σκορ αυτό είναι φυσικά ιστορικό καθώς ποτέ καμία άλλη ομάδα στο παρελθόν δεν κατάφερε να πετύχει εννέα γκολ σε ματς επιπέδου Champions League. Η Μπάγερν έγινε η πρώτη ομάδα που φτάνει σε αυτόν τον απίθανο αριθμό τερμάτων μέσα σε ένα παιχνίδι, με τους Κροάτες να πληρώνουν το... τίμημα.

Οι Βαυαροί βρήκαν ευκαιρία και δεν άφησαν ποτέ το πόδι από το γκάζι, γράφοντας ένα ιστορικό ρεκόρ. Παράλληλα, η συγκεκριμένη νίκη αποτελεί φυσικά και τη μεγαλύτερη της Μπάγερν στην ιστορία της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ το δικό του ρεκόρ σημείωσε και ο Κομπανί ο οποίος έγινε ο προπονητής με τη μεγαλύτερη σε εύρος νίκη στο ντεμπούτο του στα «αστέρια».

Κέιν, το πιο βαρύ αγγλικό «κανόνι» του Champions League

Τα δικά του ρεκόρ σημείωσε και ο Χάρι Κέιν. Δεν θα μπορούσε αλλιώς, καθώς ο Άγγλος κατάφερε να πληγώσει τέσσερις φορές την Ντιναμό το βράδυ της Τρίτης στο Μόναχο. Ο Κέιν έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Champions League που σκοράρει στο ίδιο παιχνίδι τρεις φορές από το σημείο του πέναλτι. Παράλληλα, ο φορ των Βαυαρών έγινε και ο πρώτος Άγγλος σκόρερ στην ιστορία του Champions League με 33 γκολ, αφήνοντας πίσω στην δεύτερη θέση τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Το επίτευγμα του Μίλερ

Το δικό του ξεχωριστό ρεκόρ κατάφερε να σημειώσει και ο Τόμας Μίλερ. Μπορεί ο Γερμανός πλέον να περνάει από τον πάγκο στα παιχνίδια, ωστόσο η εμπειρία του αρκεί για να προσφέρει στην Μπάγερν ένα... ποιοτικό 25λεπτο. Ο Κομπανί τον πέρασε στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης και κάπου εκεί ο Μίλερ έγινε ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του Champions League μόνο με μια ομάδα. Ο Γερμανός άσος έφτασε τα 152 ματς στα «αστέρια» με τη φανέλα της Μπάγερν και άφησε πίσω του τον Τσάβι ο οποίος είχε σταματήσει στα 151 παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα