Champions League: Βασικός ο Τζόλης κόντρα στην Ντόρτμουντ, στον πάγκο της Σλόβαν ο Σαββίδης

Newsroom
Τζολης

bet365

Φανέλα βασικού πήρε για την Μπριζ ο Χρήστος Τζόλης στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του Champions League απέναντι στην Ντόρτμουντ, ενώ ο Κυριάκος Σαββίδης είναι αναπληρωματικός με τη Σλόβαν στο «Σέλτικ Παρκ».

Ντεμπούτο στα... αστέρια για τον Χρήστο Τζόλη! Ο Έλληνας εξτρέμ αποτελεί σημαντικό μέλος της Μπριζ και δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός στην πρεμιέρα της στο Champions League. Έτσι, ο Νίκι Χάγιεν τού έδωσε το χρίσμα και τον επέλεξε στη βασική ενδεκάδα των Βέλγων για την εντός έδρας «μονομαχία» της 1ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αντίθετα, ο Κυριάκος Σαββίδης έμεινε στον πάγκο για τη Σλόβαν Μπρατισλάβας που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Σέλτικ. Βασικός και για 78 λεπτά αγωνίστηκε ο Μπάμπης Λυκογιάννης για την Μπολόνια στην ισοπαλία των Ροσομπλού με τη Σαχτάρ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα