Μπολόνια - Σαχτάρ 0-0: Ολα στο μηδέν...

Newsroom
Μπολόνια

bet365

Η Σαχτάρ έχασε πέναλτι με το... καλησπέρα και τη μεγάλη ευκαιρία να φύγει νικήτρια από το «Renato Dall'Ara». Ισόπαλο χωρίς τέρματα το ματς με την Μπολόνια... Βασικός ο Λυκογιάννης.

Η Μπολόνια στο ντεμπούτο της στο Champions League δεν κατάφερε να μπει με νίκη, αφού απέσπασε ισοπαλία λευκή ισοπαλία από τη Σαχτάρ στο «Renato Dall'Ara». Οι Ουκρανοί έχασαν πέναλτι στο 2ο λεπτό και την ευκαιρία να πάρουν μια μεγάλη νίκη. Βασικός ο Λυκογιάννης στην πρεμιέρα.

Μόλις στο αφού στο 2′ ο Πος γκρέμισε τον Εγκουινάλδο και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Ο Σκορούπσκι, όμως, νίκησε τον Σουντακόφ και κράτησε το 0-0. Η ομάδα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο ανέβασε ρυθμό, πατούσε καλύτερα από τους Ουκρανούς, αν και είχε μόνο μία μεγάλη φάση στο πρώτο ημίχρονο. Στις καθυστερήσεις, ο Κάστρο βρήκε χώρο, έκανε το σουτ, αλλά έδιωξε σωτήρια ο Ρίζνικ.

Η Μπολόνια μπήκε καλύτερα στο β’ μέρος και στο 52′ είχε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Φαμπιάν έπειτα από πάσα του Λυκογιάννη δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι Ροσομπλού άρχισαν με ισοπαλία την περιπέτειά τους στο Champions League, ενώ διατήρησαν το εντός έδρας αήττητο, αφού σε 34 ευρωπαϊκά ματς δεν έχουν ηττηθεί.

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Πος, Μποκεμά, Λουκουμί, Λυκογιάννης (78′ Μιράντα), Φαμπιάν (78′ Ουρμπάνσκι), Φρόιλερ, Μόρο (65′ Πόμπεγκα), Ορσολίνι (65′ Ιλινγκ-Τζούνιορ), Εντόι, Κάστρο (65′ Νταλίνγκα).

Σαχτάρ: Ρίζνικ, Κονοπλιά (40′ Τομπίας), Μποντάρ, Ματβιένκο, Πεδρίνιο, Μπονταρένκο (79′ Στεπανένκο), Κριστίβ, Σουντακόφ (79′ Κλαουντίνο), Ζουμπκόφ (79′ Τραορέ), Εγκουινάλδο, Σικάν (35′ Ντα Σίλβα).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα