ΓεροΓιοβάισα: Το Champions League στον αστερισμό του Λεβαντόφσκι

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Το Champions League στον αστερισμό του Λεβαντόφσκι

bet365

Το νέο Champions League συνεχίζεται με δυνατές ματσάρες και ο ΓεροΓιοβάισα δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε έναν από τους γερόλυκους της διοργάνωσης για να ανοίξει τον χορό των γκολ.

Είπαμε και την προηγούμενη φορά σε αυτήν εδώ τη γωνία πως σαν τη SuperLeague δεν έχει... Και με τη σειρά της εκείνη μας αντάμειψε, καθώς όποιος άκουσε ΓεροΓιοβάισα πήγε ταμείο! Μένει πλέον και το νέο Champions League να μας κλείσει το μάτι, στο φινάλε της πρώτης του «στροφής». Η αλήθεια είναι πως το ταμείο της προηγούμενης εβδομάδας μου άνοιξε την όρεξη και για τα για αποψινά παιχνίδια λέω να ανεβάσουμε το επίπεδο ρίσκου, αλλά και ανταμοιβής.

Στο Μονακό η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται μια αγνώριστη Μπαρτσελόνα που δεν σταματάει να σκοράρει στο ξεκίνημα της σεζόν. Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Λαμίν Γιαμάλ, Ραφίνια και Ντάνι Όλμο έχουν συνθέσει μια τρομακτική επιθετική γραμμή υπό τις οδηγίες του Χάνσι Φλικ και πιστεύω ότι το γκολ για τους Καταλανούς μοιάζει αναπόφευκτο. Θα έχουν μάλιστα κι ένα... έξτρα κίνητρο, καθώς πριν από την έναρξη της σεζόν η Μονακό τους νίκησε σε φιλικό αγώνα με 3-0 μέσα στη Βαρκελώνη.

Αυτή τη φορά ωστόσο πιστεύω πως θα έχουμε ιστορία εκδίκησης και μάλιστα με υπογραφή του εντυπωσιακού Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Η επιλογή να σκοράρει πρώτος πληρώνει σε απόδοση 4,33 και πιστεύω πως σε ακόμα ένα ματς ο Πολωνός θα ανοίξει το δρόμο για το τρίποντο των Μπλαουγκράνα.

Την ίδια ώρα στο Μπέργκαμο η Αταλάντα φιλοξενεί την Άρσεναλ για τη δική τους πρεμιέρα στη League Phase, με τη διαφορά ποιότητας να μην χρειάζεται πολλές εξηγήσεις. Παρόλα αυτά.... δεν βλέπω πολλά γκολ. Οι Άγγλοι δεν έχουν σκοράρει πάνω από δυο γκολ μέχρι στιγμής σε αγώνα της Premier League και ακολουθεί ντερμπάρα με τη Μάνστεστερ Σίτι!

Προβλέπω μάχη κέντρου, στρατηγικής και διαχείρισης δυνάμεων (κυρίως από την πλευρά του Αρτέτα) και η επιλογή του Under 2,5 γκολ πληρώνει (πολύ καλά) στο 1.98. Θα το εμπιστευτώ και ευελπιστώ την επόμενη φορά που θα τα ξαναπούμε να έχω ξανά την αφορμή για να.... κοκορευτώ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα