Φέγενορντ - Λεβερκούζεν 0-4: Τεσσάρα στο ρελαντί!

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Λεβερκούζεν - Φεγενορντ

bet365

Η Λεβερκούζεν έπαιξε για... 45 λεπτά, πέτυχε τέσσερα γκολ (4-0) κόντρα στη Φέγενορντ στην Ολλανδία και μπήκε με το δεξί στο Champions League.

Ιδανικότερη πρεμιέρα στο φετινό Champions League δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος είδε την ομάδα του να διαλύει με 4-0 τη Φέγενορντ εκτός έδρας. Η Λεβερκούζεν έκανε ό,τι ήθελε τους Ολλανδούς, σημείωσε τέσσερα τέρματα στο α' μέρος και αν δεν κατέβαζε ταχύτητα στην επανάληψη θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ.

Πριν προλάβει η Φέγενορντ να μπει στο ματς, η Λεβερκούζεν… φρόντισε να επιβάλλει τον ρυθμό της και μόλις στο 5ο λεπτό να ανοίξει το σκορ. Ετσι, από ασίστ του Άντριχ ο Βιρτς πέτυχε το 1-0. Μπορεί ο παλιός μας γνώριμος, Χουάνγκ να προσπαθούσε αρκετά, ωστόσο οι Γερμανοί είχαν την ουσία και στο 30ο λεπτό πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Γκριμάλντο. Στο 36' ο Μπόνιφεϊς με πανέξυπνο τρόπο βρήκε τον Φρίμπονγκ, ο οποίος με ασίστ έδωσε την ευκαιρία στον Βιρτς να πετύχει το 3-0. Στο 44' μπήκε το κερασάκι στην τούρτα, ο Βελενρόιτερ έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του μετά την κεφαλιά του Ταπσόμπα και παρά την προσπάθεια του Τράουνερ σημείωσε αυτογκόλ για το 4-0.

Η Φέγενορντ δέχθηκε τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο ενός ευρωπαϊκού αγώνα για τρίτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μετά το 1965 (4 από τη Ρεάλ) και το 1983 (4 από την Τότεναμ). Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, η Φεγενορντ βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ του Ουέντα δεν μέτρησε ποτέ. Η Λεβερκούζεν είχε τις στιγμές της με τον Γκαρθία, αλλά δε βρήκε πέμπτο γκολ. Οι γηπεδούχοι απέφυγαν τη μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα στο Champions League (Αγιαξ - Νάπολι 1-6).

Φέγενορντ: Βελενρόιτερ, Λοτομπά (61′ Χατζ Μουσά), Τράουνερ (72′ Μίτσελ), Μπέιλεν, Χάνσκο, Χουάνγκ, Ζερούκι (46′ Σμαλ), Τίμπερ, Μιλάμπο (72′ Νατζέ), Χιμένες, Παϊσάο (61′ Ουέντα).

Λεβερκούζεν: Χράντετσκι, Ταπσόμπα, Τα, Ινκαπιέ, Φριμπόνγκ, Τζάκα (81′ Παλάσιος), Άντριχ, Γκριμάλντο (81′ Μπελοσιάν), Τεριέ (72′ Αντλί), Βιρτς (72′ Γκαρθία), Μπόνιφεϊς (62′ Σικ)

Δείτε εδώ την Champions League βαθμολογία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα