Μονακό-Μπαρτσελόνα: Ο Γιαμάλ απάντησε στο γκολ των Μονεγάσκων ισοφαρίζοντας για τους Μπλαουγκράνα (vid)

Newsroom
yamal_barca_monaco

bet365

Η Μονακό πήρε το προβάδισμα απέναντι στην Μπαρτσελόνα με το τέρμα του Ακλιούς στο 16', μόλις πέντε λεπτά μετά την αποβολή του Γκαρθία για να ισοφαρίσουν οι Μπλαουγκράνα λίγο αργότερα με τον Γιαμάλ.

Ιδανικό είναι το ξεκίνημα της Μονακό στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, καθώς οι Μονεγάσκοι έχουν πάρει ήδη το προβάδισμα στο σκορ.

Ο Ακλιούς έκανε ωραία προσπάθεια στο 16' και δημιούργησε χώρο για να σουτάρει στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Τερ Στέγκεν και στα δίχτυα του Γερμανού γκολκίπερ. Όλα αυτά, μόλις πέντε λεπτά μετά την αποβολή του Έρικ Γκαρθία, ύστερα από το λάθος του Τερ Στέγκεν.

H Μπαρτσελόνα απάντησε στο 28' με το σουτ του Γιαμάλ από το ύψος της περιοχής να νικάει τον Κον για το 1-1. Με το γκολ αυτό, ο Γιαμάλ έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ των Μπλαουγκράνα στο Champions League, πίσω μόνο από τον Ανσού Φατί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα