Αταλάντα-Άρσεναλ: Η απίστευτη διπλή επέμβαση του Ράγια, αρνήθηκε το γκολ στον Ρετέγκι (vid)

Newsroom
raya

bet365

Ο Νταβίντ Ράγια απέκρουσε το πέναλτι που κέρδισε η Αταλάντα στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ, λέγοντας και δεύτερο «όχι» στον Ρετέγκι κατά την επαναφορά, με μία τρομερή επέμβαση!

Υποψηφιότητα για την απόκρουση της χρονιάς έβαλε ο Νταβίντ Ράγια κι ας βρισκόμαστε ακόμη στην 1η αγωνιστική του Champions League.

Η Αταλάντα κέρδισε πέναλτι στο 51ο λεπτό με τον Πάρτεϊ να ρίχνει μέσα στην περιοχή τον Έντερσον. Ο Ρετέγκι ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Ράγια ήταν εκεί πέφτοντας σωστά για να του αρνηθεί το γκολ.

Ωστόσο, πιο εντυπωσιακή ήταν η επέμβασή του στην επαναφορά της μπάλας, όταν ο Ρετέγκι έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Ράγια πραγματοποίησε και δεύτερο μπλοκ, κρατώντας την εστία του ανέπαφη!

Μάλιστα, αυτή ήταν η τέταρτη απόκρουση πέναλτι του Ισπανού στα τελευταία οκτώ που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων στη διαδικασία των πέναλτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα