Champions League, Άρσεναλ: Το μυστικό του Ράγια για την απίθανη διπλή επέμβαση με την Αταλάντα (vid)

Champions League, Άρσεναλ: Το μυστικό του Ράγια για την απίθανη διπλή επέμβαση με την Αταλάντα (vid)

RAYA

bet365

Ο Νταβίντ Ράγια πραγματοποίησε δύο απίθανες back to back επεμβάσεις στο παιχνίδι με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης αποκάλυψε το μυστικό του.

Μια διπλή επέμβαση που θα μνημονεύεται για πολλά χρόνια κατάφερε να πραγματοποιήσει ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Νταβίντ Ράγια, στο παιχνίδι με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο για την 1η αγωνιστική του Champions League.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας απέκρουσε το πέναλτι του Ρετέγκι και στη συνέχεια σηκώθηκε σε κλάσματα δευτερολέπτων για να βγάλει και το rebound του Ιταλού επιθετικού. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Ιταλία, ο Ράγια μίλησε για τη σπουδαία αυτή διπλή επέμβαση και αποκάλυψε το μυστικό του...

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Άρσεναλ βοήθησε τον Ράγια για την απίθανη διπλή επέμβαση

Όπως αποκάλυψε αμέσως μετά το ματς ο ίδιος ο Νταβίντ Ράγια, ο προπονητής τερματοφυλάκων των «κανονιέρηδων», Ινάκι Κάνα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη φάση του πέναλτι.

«Ήταν απλά ένα πέναλτι. Ήμουν τυχερός που βρήκα τη σωστή γωνία, ωστόσο στάθηκα άτυχος επειδή του δόθηκε το rebound. Ευτυχώς ήμουν γρήγορος και πρόλαβα. Πήρα την απόφαση να κατευθυνθώ προς τον πάγκο, καθώς υπήρχε καθυστέρηση. Πήγα και μίλησα στον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας και με βοήθησε σε όλους τους τομείς. Κάνει όλη τη δουλειά και μας βοηθάει και αξίζει επίσης τα συγχαρητήρια», τόνισε ο Ντάβιντ Ράγια μετά το τέλος του ματς, δίνοντας τα εύσημα στον προπονητή τερματοφυλάκων της Άρσεναλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα