Σλόβαν Μπρατισλάβας - Μάντσεστερ Σίτι: Βασικός ο Σαββίδης για τους Σλοβάκους

Newsroom
Σαββίδης

bet365

Φανέλα βασικού για το μεγάλο ματς της Σλόβαν Μπρατισλάβας απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι πήρε ο Κυριάκος Σαββίδης στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της League Phase του Champions League.

Με τον Κυριάκο Σαββίδη στο αρχικό σχήμα θα παραταχθεί η Σλόβαν Μπρατισλάβας απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα της Σλοβακίας φιλοξενεί τους Πολίτες στην έδρα της για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Champions League, με τον Έλληνα χαφ να παίρνει φανέλα βασικού για τους γηπεδούχους.

Συγκεκριμένα το όνομά του φιγουράρει στον χώρο της μεσαίας γραμμής δίπλα στον Ιγκνατέντκο, σε μια πιθανή διάταξη 4-2-3-1 με την οποία θα παραταχθούν απέναντι στην ομάδα του Γκουαρδιόλα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Σλόβαν Μπρατισλάβας: Τάκατς, Μπλάκμαν, Κάσια, Μπαϊρίτς, Βίμερ, Σαββίδης, Ιγκνατένκο, Τόλιτς, Βάις, Μπαρσεγκιάν, Στρέλεκ

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα