Ντόρτμουντ - Σέλτικ: Με σημαίες της Παλαιστίνης και του Λιβάνου οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι

Newsroom
celtic-fans

bet365

Με σημαίες της Παλαιστίνης και του Λιβάνου εμφανίστηκαν οι οπαδοί της Σέλτικ στο «Σίνγκναλ Ιντούνα Παρκ», για την αναμέτρηση της ομάδας τους με την Ντόρτμουντ για το Champions League.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται αυτή την ώρα τη Σέλτικ για την 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League, με τους οπαδούς της σκωτσέζικης ομάδας να παίρνουν θέση για τα όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή.

Πιο συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι της Σέλτικ ανέμισαν σημαίες της Παλαιστίνης και του Λιβάνου δηλώνοντας έτσι την αλληλεγγύη και τη στήριξή τους προς τις δύο χώρες. Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που οι οπαδοί της ομάδας πράττουν κάτι ανάλογο, καθώς μόλις πριν λίγες μέρες το ίδιο συνέβη και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σεντ Τζόνστον.

Και πέρυσι, ο κόσμος της είχε γεμίσει με σημαίες της Παλαιστίνης το «Celtic Park» στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League, μία κίνηση για την οποία είχαν τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο από την UEFA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα