Ντόρτμουντ - Σέλτικ: Ο Πίτερ Σμάιχελ έσπευσε να παρηγορήσει τον γιο του στο ημίχρονο (vid)

Newsroom
schmeichel

bet365

Στο πλευρό του γιου του βρέθηκε ο Πίτερ Σμάιχελ μετά τη λήξη του ημιχρόνου στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» μεταξύ Ντόρτμουντ και Σέλτικ, με τους Βεστφαλούς να έχουν πετύχει ήδη πέντε γκολ.

Καταιγιστική ήταν η Μπορούσια Ντόρτμουντ απέναντι στη Σέλτικ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης για την 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Οι Βεστφαλοί πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 5-1, με τον πιο απογοητευμένο παίκτης των Σκοτσέζων να είναι σίγουρα ο τερματοφύλακάς τους, Κάσπερ Σμάιχελ. Υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι στο πρώτο γκολ των Γερμανών, δεν κατάφερε να βρει απάντηση στις... γκολάρες του Αντεγιέμι, ενώ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του και στα δύο πέναλτι που κέρδισε η Ντόρτμουντ.

Πηγαίνοντας στη φυσούνα είδε να τον περιμένει ο πατέρας του, ο σπουδαίος Πίτερ Σμάιχελ, που έσπευσε να παρηγορήσει τον γιο του προσφέροντας απλόχερα την πατρική του στοργή σε μία δύσκολη βραδιά για τον Κάσπερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα