Champions League, Άστον Βίλα: Ο Έμερι αποκάλυψε το «διάβασμα» στον Νόιερ που έφερε το γκολ των Villans

Champions League, Άστον Βίλα: Ο Έμερι αποκάλυψε το «διάβασμα» στον Νόιερ που έφερε το γκολ των Villans

Ντουράν

bet365

Δουλεμένο στην προπόνηση ήταν το γκολ της Άστον Βίλα απέναντι στην Μπάγερν όπως αποκάλυψε μετά τη μεγάλη νίκη των Villans ο Ουνάι Έμερι.

Ιστορική νίκη πέτυχε το βράδυ της Τετάρτης η Άστον Βίλα απέναντι στην Μπάγερν. Οι Villans κατάφεραν να επικρατήσουν των Βαυαρών με 1-0 χάρη στο τρομερό γκολ του Τζον Ντουράν και να κάνουν το 2/2 στην League Phase του Champions League, ξεκινώντας δυναμικά στο νέο φορμάτ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Κολομβιανός φορ που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι εκμεταλλεύτηκε την άψογη μεγάλη μπαλιά του Πάου Τόρες και «εκτέλεσε» με τη μια τον Μάνουελ Νόιερ που βρισκόταν εκτός εστίας. Ένα γκολ που όπως αποκάλυψε ο Ουνάι Έμερι, δεν ήταν καθόλου τυχαίο...

Ο Βάσκος τεχνικός μίλησε μετά το τέλος της μεγάλης νίκης της Βίλα και δήλωσε ότι οι Villans είχαν μελετήσει καλά τον Νόιερ και είχαν αναφερθεί στις τοποθετήσεις τους στις αναλύσεις που έγιναν τις τελευταίες ημέρες.

Ο Έμερι δήλωσε πως στις τελευταίες αναλύσεις που έκανε με τους ποδοσφαιριστές του είχαν γίνει ειδικές αναφορές στις τοποθετήσεις που κρατάει ο Γερμανός τερματοφύλακας στον αγωνιστικό χώρο, καθώς στάθηκε και στον Τζον Ντουράν ο οποίος είχε πετύχει ένα αντίστοιχο γκολ και την περασμένη σεζόν απέναντι στην Χιμπέρνιαν στα προκριματικά του Conference League.

«Στις αναλύσεις αναφερθήκαμε σε αυτό και μιλήσαμε για τις τοποθετήσεις που κρατάει ο Νόιερ. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν το χάρισμα να εκτελούν άμεσα και ο Ντουράν είναι ένας από αυτούς. Πέτυχε ένα παρόμοιο γκολ και την περασμένη σεζόν απέναντι στην Χιμπέρνιαν. Ο Πάου Τόρες του είχε κάνει και τότε την μπαλιά και ο Ντουράν είχε περάσει τον τερματοφύλακα και σκόραρε. Αυτή τη φορά εκτέλεσε με τη μία», δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα