Η στιγμή που ο Τζόλης παρέλαβε το βραβείο του MVP: «Είναι όνειρο...» (Vid)

Η στιγμή που ο Τζόλης παρέλαβε το βραβείο του MVP: «Είναι όνειρο...» (Vid)

Newsroom
Τζόλης

bet365

Με ένα μεγάλο χαμόγελο μέχρι τα... αυτιά παρέλαβε το βραβείο του MVP της αναμέτρησης της Μπριζ με την Στουρμ Γκρατς ο Χρήστος Τζόλης.

Μια βραδιά που δεν θα ξεχάσει ποτέ βίωσε ο Χρήστος Τζόλης την Τετάρτη. Ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ πέτυχε ένα απίθανο γκολ στην αναμέτηρση με την Στουρμ Γκρατς για την 2η αγωνιστική της League Phase του Champions League και χάρισε στην Μπριζ τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ο Τζόλης πήρε την μπάλα από τα αριστερά και με ένα φοβερό πλασέ, εκτέλεσε τον τερματοφύλακα της Στουρμ Γκρατς και σκόραρε το πρώτο του προσωπικό τέρμα στην καριέρα του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Αναμενόμενα αναδείχθηκε και ο MVP του αγώνα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Έλληνας άσος παρέλαβε το βραβείο του MVP της αναμέτρησης και δεν έδειχνε να πιστεύει σε αυτό που ζούσε, λέγοντας χαρακτηριστικά «Είναι όνειρο... Είναι απίστευτο».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα