Champions League: Οπαδοί της Παρί πέρασαν τυχαία από 5 Χ 5 και έκατσαν να κάνουν κερκίδα (vid)

Champions League: Οπαδοί της Παρί πέρασαν τυχαία από 5 Χ 5 και έκατσαν να κάνουν κερκίδα (vid)

ΠΣΖ

bet365

Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν περνούσαν τυχαία από ένα μικρό γήπεδο στο Λονδίνο και δεν έχασαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν από το... πουθενά μια τρομερή ατμόσφαιρα με συνθήματα και καπνογόνα.

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Άρσεναλ, ωστόσο οι οπαδοί της απόλαυσαν τη διαμονή τους στο Λονδίνο.

Όχι μονάχα στις κερκίδες του «Έμιρεϊτς» όπου έδωσαν τη δική τους παράσταση, αλλά και στους δρόμους της αγγλικής πρωτεύουσας. Την ημέρα του αγώνα, οι οπαδοί της Παρί έκοβαν βόλτες στο Λονδίνο και βρέθηκαν τυχαία σε ένα γήπεδο 5X5 όπου εκείνη τη στιγμή έπαιζαν μερικά άτομα.

Τι έκαναν οι οπαδοί της Παρί; Έφτιαξαν ατμόσφαιρα από το πουθενά! Πρώτα ξεκίνησαν να τραγουδούν δυνατά και να φωνάζουν συνθήματα και μάλιστα στη συνέχεια άναψαν μερικά καπνογόνα, δημιουργώντας ένα επικό σκηνικό.

Σίγουρα, όσοι βρισκόντουσαν στο 5Χ5 δεν θα ξεχάσουν ποτέ την εμπειρία που τους πρόσφεραν οι «τρελαμένοι» φίλαθλοι της Παρί Σεν Ζερμέν.

@diirhamz PSG ultras show up to a local football game before their game vs Arsenal ⚽️👀 They made the council pitch feel like Parc des Prince 🏰🔊@psg @arsenal #psg #arsenal #championsleague #football #ultra #london #paris #viral #life #chant #footballtiktok #footballtogether #football ♬ original sound - Dirhamz

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα