Ρούι Κόστα στο Gazzetta: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τον Παυλίδη»

Ρούι Κόστα στο Gazzetta: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τον Παυλίδη»

Ο μεγάλος Μανουέλ Ρούι Κόστα βρέθηκε στην Αθήνα για τη γενική συνέλευση της ECA και σχολίασε στο Gazzetta την παρουσία του Παυλίδη στην Μπενφίκα.

bet365

Ο μεγάλος Μανουέλ Ρούι Κόστα βρέθηκε στην Αθήνα για τη γενική συνέλευση της ECA και σχολίασε στο Gazzetta την παρουσία του Παυλίδη στην Μπενφίκα.

Το νέο κεφάλαιο του Βαγγέλη Παυλίδη στην Πορτογαλία έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά. Άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Μπενφίκα στο ματς με την Κάζα Πίζα και ήταν βασικός στο Champions League, στην πρώτη του ever συμμετοχή στη διοργάνωση, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Έχει κάνει 8 συμμετοχές και έχει σημειώσει δύο γκολ μέχρι στιγμής στην Primeira Liga, ενώ καθιερώνεται στην κορυφή της επίθεσης των «αετών». Δεν κατάφερε να κερδίσει τον Όμπλακ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ των Λουζιτανών. Πλέον, ετοιμάζεται για το μεγάλο ματς της Εθνικής στο Γουέμπλεϊ.

Ο Ρούι Κόστα στην Αθήνα: «Χαρούμενος με τον Παυλίδη»

rui_costa_sarris

Στην ομάδα της Λισσαβόνας πρόεδρος είναι ο μεγάλος Μανουέλ Ρούι Κόστα. Ο Πορτογάλος έγραψε ιστορία στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ως ένα από τα πιο ποιοτικά δεκάρια των 90s και 00s. Στη Φιορεντίνα με τον Μπατιστούτα, πριν γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Μίλαν. Ο Ρούι Κόστα βρέθηκε στην Αθήνα για τη Γενική Συνέλευση της ECA και το Gazzetta τον συνάντησε, ζητώντας του ένα σχόλιο για τον Έλληνα φορ της Μπενφίκα.

 

«Είμαι εδώ για να παρακολουθήσω όλα τα πολλά ενδιαφέροντα που προκύπτουν πάντα όταν υπάρχουν συναντήσεις σαν αυτήν, όχι για να τοποθετηθώ», μας είπε αρχικά ο Ρούι Κόστα, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος της πρώτης «γεμάτης» μέρας του Assembly. Ήταν πριν οι Ανρί, Κάραγκερ και Ρίτσαρτς κάνουν τη δική τους παρουσίαση μπροστά στους απεσταλμένους των ομάδων και των οργανισμών.

Όταν όμως η κουβέντα πήγε στον Βαγγέλη Παυλίδη, ο Ρούι Κόστα αποφάσισε να κάνει το σχόλιό του: «Είμαι χαρούμενος με τον Βαγγέλη Παυλίδη. Πολύ χαρούμενος. Αυτό μπορείτε να το γράψετε», μας είπε χαμογελώντας και συνέχισε το «πηγαδάκι» του με τους εκπροσώπους των ομάδων!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα