European Super League: Στόχος η «σέντρα» το 2025!

Νίκος Κικίδης
european_super_league_getty

bet365

Η European Super League δεν έχει εγκαταλείψει τα πλάνα της και σύμφωνα με το «Kicker» ετοιμάζεται να κάνει σέντρα τον Σεπτέμβριο του 2025!

Η UEFA μπορεί συνεχίζει κανονικά την πορεία της παρουσιάζοντας το νέο κι ανανεωμένο Champions League για να δώσει μια νότα φρεσκάδας στους ποδοσφαιρόφιλους, αλλά το «αυτί» των ιθυνόντων της European Super League δεν... ιδρώνει.

Όσο άλλωστε συνεχίζουν να καταγράφουν νομικές νίκες παρά τα εμπόδια που βάζουν UEFA και FIFA, τότε τα όνειρα για μια νέα διοργάνωση που θα ανταγωνιστεί το Champions League παραμένουν ζωντανά.

Αν και τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια μυστικοπάθεια γύρω από τα πλάνα της Α22, της εταιρίας πίσω από το πρότζεκτ της ESL, φαίνεται πως η στιγμή της σέντρας δεν αργεί! Σύμφωνα άλλωστε με ρεπορτάζ του «Kicker», οι ιθύνοντες της European Super League έχουν θέσει ως στόχο τον Σεπτέμβριο του 2025 για την έναρξη της διοργάνωσης, αν και οι περισσότερες ομάδες έχουν πηδήξει εδώ και καιρό από το... καράβι.

Τελευταία που αποχώρησε από το εγχείρημα ήταν η Γιουβέντους, αλλά οι δυο γίγαντες της Ισπανίας, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, εξακολουθούν να παραμένουν στο «τιμόνι». Την ίδια ώρα η ECA συνεχίζει να απευθύνει έκκληση προς τους Ισπανούς να εγκαταλείψουν με τη σειρά τους την ESL και να επιστρέψουν ως μέλη της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συλλόγων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα