Αϊντχόφεν: Χωρίς τους φιλάθλους της στο ματς με την Παρί μετά από απόφαση των γαλλικών αρχών

Newsroom
lens_eindhoven

bet365

Χωρίς τη στήριξη των φιλάθλων της θα ταξιδέψει η Αϊντχόφεν στο «Παρκ Ντε Πρενς» για την τρίτη αγωνιστική του Champions League (22/10), καθώς οι γαλλικές αρχές απαγόρευσαν την μετακίνηση των φιλοξενούμενων οπαδών.

Περίπου 2.000 οπαδοί της Αϊντχόφεν είχαν αγοράσει εισιτήριο για την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League την επόμενη εβδομάδα (22/10), ωστόσο δεν θα ταξιδέψουν στη γαλλική πρωτεύουσα.

Κι αυτό, γιατί οι γαλλικές αρχές απαγόρευσαν την μετακίνηση των φιλοξενούμενων φιλάθλων για το εν λόγω ματς, καθώς θεωρείται ως παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας. Κάτι που οφείλεται στα περσινά επεισόδια τόσο στην πόλη, αλλά και στο γήπεδο της Λανς, κατά τη διάρκεια των δυο τους και πάλι για το Champions League.

Η απόφαση των αρχών δεν άρεσε στον κόσμο της Αϊντχόφεν, με την ομάδα να εκφράζει τη λύπη της μέσω ανακοίνωσής της, χαρακτηρίζοντας την ενέργεια ως «εντελώς απροσδόκητη» για το χρονικό timing που ελήφθη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα