Βινίσιους: «Θέλω να μείνω για πάντα στη Ρεάλ και να πάρουμε ξανά το Champions League»

Βινίσιους: «Θέλω να μείνω για πάντα στη Ρεάλ και να πάρουμε ξανά το Champions League»

Βινίσιους: «Θέλω να μείνω για πάντα στη Ρεάλ και να πάρουμε ξανά το Champions League»

bet365

Ο Βινίσιους Ζούνιορ δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και το δήλωσε μετά το χατ-τρικ του στη μεγαλειώδη νίκη επί της Ντόρτμουντ (5-2), δίνοντας σύνθημα για... ακόμα μία κατάκτηση Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε μία νίκη με σενάριο που μόνο η ίδια θα μπορούσε να συλλάβει αλλά και να εκτελέσει. Από το 0-2 του ημιχρόνου, η Βασίλισσα βρήκε εν τέλει 5 (!) γκολ σε 33 λεπτά και πανηγύρισε θριαμβευτικά τη νίκη, με MVP τον συνήθη της ύποπτο, Βινίσιους Ζούνιορ.

Ο Βραζιλιάνος θύμισε σε όλους γιατί θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, σημειώνοντας ένα τρομερό χατ-τρικ που βοήθησε τη Βασίλισσα να... ξελασπώσει.

Μετά το τέλος του αγώνα, εμφανίστηκε αναμενόμενα περιχαρής στη μικτή ζώνη και δήλωσε... αιώνια πιστός στη Ρεάλ Μαδρίτης, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για το 16ο «ασημικό» των Μερένγκες στον «δικό τους θεσμό».

«Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, ξέρουμε ότι στην έδρα μας όλα μπορούν να συμβούν. Πήγαμε στα αποδυτήρια ήρεμοι, ακούσαμε τι μας είπε ο προπονητής που πάντα βρίσκει τρόπους να κάνει τα παιχνίδια ευκολότερα και είπαμε ένα πράγμα, ''αν βάλουμε το πρώτο γκολ θα το γυρίσουμε''.

 

«Είναι ο θεσμός μας και θέλουμε να τον κατακτήσουμε ξανά! Θέλω να μείνω εδώ για πάντα και να να δώσω πολλά σε αυτή την ομάδα που μου έχει δώσει τα πάντα».

Champions League: Τα 27 γκολ της βραδιάς (vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα