Champions League: Το ιστορικό αρνητικό ρεκόρ που δεν κατάφερε να σπάσει η Ντόρτμουντ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης

Το αρνητικό ρεκόρ που δεν κατάφερε να σπάσει η Ντόρτμουντ κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης

bet365

Η μεγάλη ανατροπή που πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης και η αρνητική παράδοση-ρεκόρ που δεν μπόρεσε να σπάσει η Ντόρτμουντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο ημίχρονο, ωστόσο τελικά επικράτησε με 5-2 των Γερμανών για την 3η αγωνιστική του League Stage του Champions League στερόντας τους την ευκαιρία να σπάσουν μία «στοιχειωμένη» παράδοση.

Με την χθεσινή ήττα στο γήπεδο της «Βασίλισσας» οι Βεστφαλοί έφτασαν να έχουν αγωνιστεί εκεί οκτώ παιχνίδια, χωρίς να έχουν καταφέρει να γευτούν ποτέ την χαρά της νίκης, αφού σ' αυτά μετρούν δύο ισοπαλίες και έξι ήττες.

Η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί το μεγαλύτερο σερί αγώνων στην ιστορία της διοργάνωσης, όπου μία ομάδα έχει επισκεφτεί την έδρα της άλλης χωρίς να έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει.

Για να αντιληφθούμε δε καλύτερα το πόσο μεγάλη ευκαιρία έχασε χθες η Ντόρτμουντ, αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά που οι Μαδριλένοι δέχθηκαν δύο αναπάντητα γκολ μέσα στην έδρα τους και ύστερα κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι. Η πρώτη ήταν τον μακρινό Σεπτέμβριο του 2004, όταν η Ρόμα έκανε ότι και η Ντόρτμουντ χθες, αλλά τελικά ηττήθηκε με 4-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα