Champions League: Εκτός πλάνων η Ιταλία για τη διοργάνωση του τελικού το 2027

Νίκος Κικίδης
Σαν Σίρο

bet365

«Σαν Σίρο» και Ολίμπικο» δεν θα διεκδικήσουν τελικά τη διεξαγωγή του τελικού του Champions League το 2027, με την Ιταλία να ξεμένει από υποψήφια γήπεδα.

Ανοικτή παραμένει η επιλογή γηπέδου για τη διεξαγωγή του Champions League το 2027, με τα δεδομένα ωστόσο να αποκλείουν την Ιταλία από πιθανό προορισμό. Όπως έγινε γνωστό άλλωστε τα δυο γήπεδα που διεκδικούσαν ακόμα τη διοργάνωση τελικά έμειναν εκτός υποψηφιότητας.

Ο λόγος για το «Σαν Σίρο» των Μίλαν και Ίντερ υπάρχουν λύσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από ομάδες με πιο περιορισμένους πόρους. λόγω της αβεβαιότητας που του οποίου όμως τα δικαιώματα αφαιρέθηκαν λόγω της αβεβαιότητας π[ου υπάρχει γύρω από το μέλλον του, αλλά και το «Ολίμπικο» της Ρώμης, το οποίο αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση.

Κάπως έτσι τα δυο φαβορί για τη φιλοξενία του τελικού είναι το «Μετροπολιτάνο» της Ατλέτικο Μαδρίτης, και το Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν. Η τελική απόφαση θα γίνει γνωστή τον Μάιο του 2025.

Θυμίζουμε πως ο φετινός τελικός του Champions League θα διεξαχθεί στην «Allianz Arena» στο Μόναχο, ενώ ο αντίστοιχος του 2026 θα πραγματοποιηθεί στην «Puskas Arena» στη Βουδαπέστη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα