Champions League: Βασικοί Τσιμίκας και Παυλίδης στις «μάχες» των Λίβερπουλ και Μπενφίκα

Newsroom
Τσιμίκας - Λίβερπουλ

bet365

Το «παρών» σε ακόμα μια αγωνιστική στο Champions League θα δώσουν για τις Λίβερπουλ και Μπενφίκα ο Κώστας Τσιμίκας και ο Βαγγέλης Παυλίδης.

«Γαλανόλευκο» άρωμα σε ακόμα μια βραδιά Champions League. Για τρίτη διαδοχική αγωνιστική στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τόσο ο Κώστας Τσιμίκας, όσο και ο Βαγγέλης Παυλίδης θα παίξουν ως βασικοί σε Λίβερπουλ και Μπενφίκα αντίστοιχα.

Ο Άρνε Σλοτ επέλεξε τον Έλληνα μπακ στο αριστερό άκρο των Ρεντς κόντρα στη Λειψία και ο Μπρούνο Λάζε τον διεθνή σέντερ φορ στην κορυφή των Αετών για το ματς απέναντι στη Φέγενορντ.

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Κέλεχερ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Μακ Άλιστερ, Γκράφενμπερχ, Σόμποσλαϊ, Σαλάχ, Νούνιες, Χάκπο

 

Η ενδεκάδα της Μπενφίκα: Τρούμπιν, Καρέρας, Μπα, Άουρσνες, Κοκτσού, Ντι Μαρία, Οταμέντι, Φλορεντίνο, Τομάς, Ακτούρκογλου, Παυλίδης

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα