Χάαλαντ: Το πανομοιότυπο γκολ που είχε βάλει με την Ντόρτμουντ και τα αντίστοιχα των Κρόιφ και Δεληκάρη (vid)

Χάαλαντ: Το πανομοιότυπο γκολ που είχε βάλει με την Ντόρτμουντ και τα αντίστοιχα των Κρόιφ και Δεληκάρη (vid)

Newsroom
Χάαλαντ, Κρόιφ, Δεληκάρης

bet365

Το εντυπωσιακό ακροβατικό γκολ του Χάαλαντ με την Σπάρτα Πράγας, ένα ανίστοιχο που είχε βάλει κόντρα στην Ντόρτμουντ και τα πανομοιότυπα τέρματα του Κρόιφ και του Δεληκάρη.

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε σαν τυφώνας πάνω από την Σπάρτα Πράγας επικρατώντας με 5-0 των Τσέχων στην χθεσινή μεταξύ τους αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του League Stage του Champions League, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό τέρμα, που θύμησε τις εμπνεύσεις που είχε παλαιότερα ο Ζλάταν Ιμπραχΐμοβιτς.

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γιγαντόσωμος Νορβηγός στράικερ πέτυχε ένα τέτοιο γκολ, αφού λίγα χρόνια πριν είχε σκοράρει ξανά αντίστοιχο με την φανέλα των «πολιτών» κόντρα στην πρώην ομάδα του, Μπορούσια Ντόρτμουντ, όταν ο Κανσέλο έκανε μία υπέροχη σέντρα με το εξωτερικό κι εκείνος σκόραρε με την χαρακτηριστική «καρατιά» του για πρώτη φορά.

Ο τρόπος με τον οποίο ο Χάαλαντ σημείωσε τα δύο αυτά γκολ έφερε στο μυαλό κάποιων τα αντίστοιχα τέρματα που είχαν πετύχει παλαιότερα δύο μεγάλοι σταρ, ο ένας του παγκοσμίου στερεώματος και ο άλλος του ελληνικού. Ο λόγος για τον αείμνηστο Γιόχαν Κρόιφ και τον δικό μας Γιώργο Δεληκάρη, οι οποίοι είχαν σκοράρει με αντίστοιχο τρόπο, ο πρώτος το 1970 και ο δεύτερος το 1971, σε μία εποχή που φάνταζε πολύ δυσκολότερο λόγω της λιγότερης εκγύμνασης που είχαν οι παίκτες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα