Κώστας Τσιμίκας: «Απολαμβάνω να δουλεύω με τον Σλοτ, είναι πάντα εκεί για εσένα»

Κώστας Τσιμίκας: «Απολαμβάνω να δουλεύω με τον Σλοτ, είναι πάντα εκεί για εσένα»

Newsroom
Τσιμίκας

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας παραχώρησε δηλώσεις στην «Guardian» μετά την καταπληκτική του εμφάνιση για τη Λίβερπουλ απέναντι στη Λειψία, μιλώντας για το ερχόμενο παιχνίδι με την Άρσεναλ, αλλά και για τη συνεργασία του με τον Άρνε Σλοτ.

Ο Κώστας Τσιμίκας πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση με τη Λίβερπουλ, παίρνοντας το βραβείο του MVP της αναμέτρησης απέναντι στη Λειψία για τη League Phase του Champions League.

Ο «Greek Scouser» μίλησε στην «Guardian» για το ερχόμενο παιχνίδι των Reds κόντρα στην Άρσεναλ για την Premier League, υποστηρίζοντας ότι είναι νωρίς για προβλέψεις πάνω στο ματς, ωστόσο φάνηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα:

«Την περασμένη σεζόν, στο τέλος, καταστρέψαμε τα πάντα μετά από ένα κακό αποτέλεσμα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στις επόμενες αγωνιστικές δεν ήμασταν η ομάδα που ήμασταν πριν, αλλά προσπαθήσαμε να δουλεύουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και να βλέπουμε κάθε ματς σαν να είναι ένας τελικός. Προσπαθούμε να κάνουμε αυτό που ζητάει ο προπονητής για να κερδίζουμε παιχνίδια.

«Αμυνόμαστε όλοι μαζί. Ένας από τους στόχους του νέου προπονητή μας είναι το να παίζουμε ως μονάδα. Δεν θέλουμε να δεχόμαστε γκολ. Όλοι αμυνόμαστε όταν χρειάζεται και όλοι επιτίθενται. Είμαστε πεινασμένοι για περισσότερα», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Άρνε Σλοτ.

 

«Απολαμβάνω πάρα πολύ να δουλεύω με τον Σλοτ. Εκείνος και οι συνεργάτες του δουλεύουν πάνω σε κάθε λεπτομέρεια και θέλουν να σε βλέπουν να βελτιώνεσαι. Είναι πάντα δίπλα σου, και ο μάνατζερ και το τεχνικό team, για να σε βοηθήσουν να κάνεις το καλύτερο για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω μαζί του».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα