Marca: «Σήμερα τελείωσε ο θεσμός της Χρυσής Μπάλας για τη Ρεάλ»

Marca: «Σήμερα τελείωσε ο θεσμός της Χρυσής Μπάλας για τη Ρεάλ»

Νίκος Κικίδης
Μπέλινγκχαμ - Βινίσιους

bet365

Η «Marca» επικαλείται πηγές εντός της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες διέρρευσαν στο ισπανικό Μέσο πως η Χρυσή Μπάλα παύει να υπάρχει για τους Μαδριλένους μετά την... ανατροπή εις βάρος του Βινίσιους.

Έντονος είναι ο εκνευρισμός που επικρατεί στη Ρεάλ Μαδρίτης λόγω της επικείμενης στέψης του Ρόδρι και το «άδειασμα» του Βινίσιους στη Χρυσή Μπάλα, με τους Μερένγκες να αποφασίζουν να απέχουν από την τελετή απονομής στο Παρίσι το βράδυ της Δευτέρας (28/10).

Ολόκληρος ο οργανισμός στη Μαδρίτη περίμενε πως ο Βινίσιους θα ανακηρυχθεί ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και η ανατροπή έχει προκαλέσει οργή και αγανάκτηση στην ισπανική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα μάλιστα με τη «Marca» πηγές εντός της ομάδας τόνισαν πως «η Χρυσή Μπάλα δεν υπάρχει πλέον για τη Ρεάλ» και μάλιστα το ειδικό πρόγραμμα που είχαν ετοιμάσει στο κανάλι τους για την τελετή απονομής ακυρώθηκε.

Όπως φαίνεται η στέψη του Ρόδρι προκάλεσε μεγάλο σοκ εντός της Ρεάλ Μαδρίτης και ιδίως στον πρόεδρο της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος πήρε την απόφαση να μην ταξιδέψει κανείς από τον σύλλογο στο Παρίσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα