Λεμονής για Σπόρτινγκ στους παίκτες: «Ξέρετε τον στόχο μας, να παλέψουμε σκληρά»

Δημήτρης Τομαράς
Λεμονής για Σπόρτινγκ στους παίκτες: «Ξέρετε τον στόχο μας, να παλέψουμε σκληρά»

bet365

Ο Τάκης Λεμονής υπενθύμισε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την σημασία της αναμέτρησης με την Σπόρτινγκ στην Λισσαβώνα για το Champions League.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Σεβίλλη – Λίβερπουλ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα μπορούσε φυσικά να αφήσει έτσι τους παίκτες του καθώς υπάρχει μπροστά το δύσκολο και πολύ σημαντικό για την περαιτέρω ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού με την Σπόρτινγκ στην Λισσαβώνα.

«Ξέρετε τον στόχο μας και το τι ζητάμε από αυτό το ματς και πρέπει να παλέψουμε σκληρά. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να διεκδικήσουμε κάτι καλό στον όμιλο και πρέπει να τα δώσουμε όλα. Να προσπαθήσουμε να είμαστε πιο επιθετικοί διότι θέλουμε νίκη σε αυτό το παιχνίδι», μετέφερε ο Λεμονής προς την πλευρά των παικτών του. Δίχως μεγάλα λόγια τους ζητά να θυμηθούν την αγωνιστική τους αποστολή και το τι ζητάει η ομάδα από το ματς, που έχει μεγάλη ευρωπαϊκή σημασία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα