Μανωλάς: «Το πιστεύαμε»

Μανωλάς: «Το πιστεύαμε»

Gazzetta team
Μανωλάς: «Το πιστεύαμε»

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς έδωσε την τεράστια πρόκριση στην Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα και τόνισε ότι όλοι στην Ρώμη πίστευαν στο μικρό θαύμα.

Ο Μανωλάς έγραψε ιστορία, κάνοντας το 3-0 της Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα στο 82’ για να δώσει την επική πρόκριση στην ομάδα του. Μετά το ματς τόνισε ότι όλοι στην Ρώμη πίστευαν ότι η ανατροπή μπορεί να έρθει.

«Δεν με νοιάζει αν θα γραφτεί το όνομά μου στην ιστορία. Με νοιάζει που η Ρόμα θα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League απέναντι στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Το πιστέψαμε από το πρώτο παιχνίδι. Μπορεί να χάσαμε με 4-1, αλλά δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι. Δείξαμε τι ομάδα είμαστε. Ξέραμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και δείξαμε τη δύναμή μας. Ερχόμασταν από τρία αρνητικά αποτελέσματα, είχαμε πολύ άγχος, αλλά δώσαμε τα πάντα και αποδείξαμε ότι αν έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, κανένας δεν μπορεί να μας κερδίσει», τόνισε ο Έλληνας αμυντικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα