Μανωλάς Vs Σαλάχ: Και τώρα... ξύλο για τον τελικό!

Μανωλάς Vs Σαλάχ: Και τώρα... ξύλο για τον τελικό!

bet365

Με το βλέμμα στο 6ο ευρωπαϊκό, η Λίβερπουλ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό κόντρα στους «λύκους» της Ρώμης και τον Κώστα Μανωλά που είναι έτοιμοι να την «κατασπαράξουν». Ο Έλληνας στόπερ να έχει ήδη προειδοποιήσει τον Σαλάχ για... ξύλο!

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Μνήμες από τον τελικό του 1984 θα αναβιώσουν στο «Ανφιλντ» απόψε (24/4, 21:45, COSMOTE SPORT 1 HD).

Τότε, οι «reds», είχαν επικρατήσει με 4-2 στα πέναλτι και φυσικά η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να βρεθεί στον τελικό του Κιέβου.

Η ομάδα του Μέρσισαϊντ αναμένεται να παραταχθεί με τους:

Κάριους, Αλεξάντερ-Άρντολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν, Χέντερσον, Μίλνερ, Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ,.

Δεν υπολογίζονται οι Λαλάνα, Μάτιπ και Τσαν.

Από την άλλη, ο Ντι Φραντσέσκο, θέλει πρέπει να σταματήσει την επιθετική τριάδα της Λίβερπουλ και τον απίστευτο Σαλάχ (34 γκολ σ' όλες τις διοργανώσεις), που πέρασε δύο χρόνια στην Ρώμη.

Στα πλάνα του φυσικά και συμπεριλαμβάνεται ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος ήδη έχει προειδοποιήσει τον Αιγύπτιο ότι θα του... ρίξει ξύλο.

Η 11άδα με την οποία αναμένεται να παραταχθεί η Ρόμα:

Άλισον, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάτζιο, Κολαρόβ, Ντε Ρόσι, Στρούτμαν, Ναϊνγκολάν, Περότι, Τζέκο, Ουντέρ

Για τους «λύκους» εκτός είναι Κάρσντορπ και Ντεφρέλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα