«Βασίλισσα» έτοιμη για τελικό!

«Βασίλισσα» έτοιμη για τελικό!

bet365

Έχοντας με το μέρος της το 2-1 του πρώτου ματς, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να... κάνει τη δουλειά και να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Απόψε στο «Μπερναμπέου» κοντράρονται 17 τρόπαια του θεσμού! Η Ρεάλ των 12 κατακτήσεων είναι η απόλυτη «βασίλισσα» και θέλει στον τελικό του «Ολιμπίσκι« του Κιέβου να ανέβει στην κορυφή για 13η φορά.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου με μεγάλη προσφορά* για όλους τους παίκτες και 230+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Από την άλλη, η Μπάγερν Μονάχου, των 5 τροπαίων, μπορεί να πηγαίνει στη Μαδρίτη έχοντας στην πλάτη της το εις βάρος της 2-1 αλλά μόνο εύκολο εμπόδιο δεν θα είναι.

Στα... όπλα της ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος με την Ντόρτμουντ είχε σκοράρει κόντρα στην Ρεάλ τέσσερα γκολ, οδηγώντας την τότε ομάδα του στον τελικό. Αυτό θέλει να κάνει κι απόψε: Να στείλει την Μπάγερν στο τέλος της φετινής ευρωπαϊκής διαδρομής.

Ιδιαίτερο βράδυ για τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος δήλωσε πως: «Είναι σπουδαίο που επιστρέφω, δεν θα πανηγυρίσω αν σκοράρω».

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Νάτσο, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κρόος, Καζεμίρο, Ασένσιο, Μπενζεμά, Ρονάλντο

Εκτός: Καρβαχάλ, Ίσκο
Αμφίβολος: Νάτσο

Μπάγερν Μονάχου: Ούλριχ, Χούμελς, Κίμιχ, Σίλε, Αλάμπα, Μαρτίνεθ, Τιάγκο, Χάμες Ροντρίγκες, Μίλες, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι

Εκτός: Νόιερ, Μπόατενγλ, Βιδάλ, Ρόμπεν
Αμφίβολος: Αλάμπα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα