Το νοσοκομείο που έβγαλε τη διάγνωση για τον Κάριους χρηματοδοτείται από τους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ!

Gazzetta team
Το νοσοκομείο που έβγαλε τη διάγνωση για τον Κάριους χρηματοδοτείται από τους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ!

bet365

Η εφημερίδα AS βλέπει σκάνδαλο πίσω από τη διάγνωση του Κάριους για διάσειση στον τελικό του Champions League, αποκαλύπτοντας ότι το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε, χρηματοδοτείται από τους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ.

Το Predictor* ντύνεται Μουντιαλικά και σου προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσεις €500.000 μετρητά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Κάριους υποβλήθηκε σε εξετάσεις σε νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, το οποίο διέγνωσε πως ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ είχε υποστεί διάσειση μετά το χτύπημα από τον Ράμος στον τελικό του Champions League, κάτι που πιθανώς τον οδήγησε να κάνει τα ολέθρια λάθη που κόστισαν στους «Κόκκινους».

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα AS, το συγκεκριμένο νοσοκομείο το οποίο έβγαλε αυτή τη διάγνωση, χρηματοδοτείται από τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αποκάλυψη της AS, το νοσοκομείο λαμβάνει χρήματα από το ίδρυμα των Boston Red Sox, την ομάδα του μπέιζμπολ, η οποία ανήκει στους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ.

Με τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, η μαδριλένικη εφημερίδα αμφισβητεί την εγκυρότητα της εξέτασης του Κάριους, θεωρώντας πως σκοπίμως έγινε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο για να επωφεληθεί η αγγλική ομάδα επικοινωνιακά από τα αποτελέσματα της διάγνωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα