Συγχαρητήρια της UEFA στην ΑΕΚ, ανοικτό το ενδεχόμενο τιμωρίας

Gazzetta team
Συγχαρητήρια της UEFA στην ΑΕΚ, ανοικτό το ενδεχόμενο τιμωρίας

bet365

Όπως συνέβη στο παιχνίδι με την Μπενφίκα, έτσι και μετά το τέλος του αγώνα με την Μπάγερν, η οργανωτική τετράδα της UEFA έδωσε τα συγχαρητήριά της στην ΑΕΚ για την άριστη οργάνωση, ωστόσο το ενδεχόμενο τιμωρίας για τα καπνογόνα παραμένει ανοικτό.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν - Νάπολι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η ΑΕΚ για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι άκουσε τα καλύτερα λόγια από την UEFA και συγκεκριμένα από το τιμ που είναι επιφορτισμένο με την οργάνωση του αγώνα και την τήρηση των προϋποθέσεων της UEFA.

Στη σύσκεψη μετά το τέλος του αγώνα με την Μπάγερν δεν υπήρξε η παραμικρή παρατήρηση, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «το πρόβλημα ήταν ότι δεν είχαμε κανένα πρόβλημα» και προσθέτοντας στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι: «Μπορεί να είστε στεναχωρημένοι αγωνιστικά από την ήττα, φυσικά και θέλετε η ομάδα σας να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να διακριθεί αλλά ως προς το σημερινό παιχνίδι από πλευράς κόσμου, εικόνας του αγώνα αλλά και της συνολικής οργάνωσης του ματς σε όλα τα επίπεδα η ΑΕΚ επιβεβαίωσε ότι αξίζει που βρίσκεται εδώ».

Βέβαια, αυτό που θα πρέπει να τονιστεί, είναι ότι ακόμα παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο της τιμωρίας για τα καπνογόνα, κάτι για το οποίο η UEFA είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στην ΑΕΚ πριν το παιχνίδι με απειλή κεκλεισμένων των θυρών. Στην ΑΕΚ έχουν αρκετά ελαφρυντικά, όπως την άψογη οργάνωση της αναμέτρησης και το γεγονός ότι δεν έγινε το παραμικρό περιστατικό με φιλάθλους των δύο ομάδων, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή δεν μπορούν να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις, αναμένοντας τις εκθέσεις από τον παρατηρητή της UEFA.

Επίσης, απόλυτα ευχαριστημένοι έμειναν και οι Γερμανοί δημοσιογράφοι για τις υπηρεσίες τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και στην εξέδρα του Τύπου, καθώς φυσικά και οι άνθρωποι της Μπάγερν, οι οποίοι τόνιζαν χαρακτηριστικά: «Σας περιμένουμε στο Μόναχο για να ανταποδώσουμε».

Αξίζει να σημειωθεί ότι εντυπωσιακά ήταν και τα μιντιακά νούμερα της αναμέτρησης, την οποία συνολικά κάλυψαν 255 δημοσιογράφοι και 78 φωτογράφοι, ενώ συνολικά έγιναν 35 τηλεοπτικές συνεντεύξεις σε όλα τα δίκτυα με δικαιώματα κάλυψης του Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα