Η Ρεάλ Μαδρίτης υποφέρει πλέον εντός στο Champions League

Gazzetta team
Η Ρεάλ Μαδρίτης υποφέρει πλέον εντός στο Champions League

bet365

Η ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι διόγκωσε το πρόβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας στο Champions League, καθώς πλέον μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Η συντριβή επί της Γαλατασαράι με 6-0 στους ομίλους της φετινής σεζόν έμελλε να αποδειχθεί ένα ευχάριστο διάλειμμα. Κι αυτό γιατί στο επόμενο κιόλας παιχνίδι της στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για το Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης απέτυχε να πάρει τη νίκη.

Το στραπάτσο που υπέστη κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι ήρθε να προστεθεί σε μια αρνητική… ντουζίνα αγώνων, στους οποίους πλέον η Βασίλισσα μετράει μολις μία νίκη, αυτήν απέναντι στην Τσιμ Μπομ.

Κατά τα άλλα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Άγιαξ και οι Πολίτες την υποχρέωσαν σε ήττες και μάλιστα με βαριά διαφορά τερμάτων (2-9), ενώ οι αναμετρήσεις κόντρα σε Μπριζ και Παρί επίσης στους ομίλους έληξαν ισόπαλες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα