Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης: Πρώτος αποκλεισμός για τον κόουτς Ζιντάν!

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης: Πρώτος αποκλεισμός για τον κόουτς Ζιντάν!

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε εκτός Champions League και ο Ζινεντίν Ζιντάν για πρώτη φορά στην καριέρα του αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Ζινεντίν Ζίνταν είχε να αντιμετωπίσει μια τεράστια πρόκληση: τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Σίτι στους «16» του Champions League. Αλλωστε, καμία ομάδα δεν τον είχε νικήσει σε διπλούς αγώνες σε αυτήν τη διοργάνωση, έχοντας εννέα νοκ-άουτ προκρίσεις. Ωστόσο, τα αμυντικά λάθη των παικτών του έκαναν τη ζημιά και του χάλασαν έναν μοναδικό ρεκόρ. Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 2-1 ξανά, πέρασε στην επόμενη φάση, άφησε εκτός διοργάνωσης τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Γάλλος έπειτα από 15 προκρίσεις στο Champions League σε 15 προσπάθειες είδε να γκρεμίζεται κάτι μοναδικό. Ναι, ο κόουτς της Ρεάλ είχε προκριθεί από τρεις φάσεις ομίλων, εννέα νοκ άουτ φάσεις, ενώ κέρδισε και τρεις τελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα