Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιντάν: «Δεν θα παραιτηθώ»

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιντάν: «Δεν θα παραιτηθώ»

bet365

Παρά την σφαλιάρα από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, τον κίνδυνο ιστορικού αποκλεισμού στο Champions League και την κακή εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης στην La Liga, ο Ζινεντίν Ζιντάν ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε δεύτερη φορά από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, κινδυνεύει να γνωρίσει ιστορικό αποκλεισμό στην φάση ομίλων του Champions League και η ομάδα δεν σηκώνει κεφάλι ούτε στη La Liga.

Παρ' όλα αυτά, ο Ζινεντίν Ζιντάν ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί από την θέση του προπονητή. «Δεν σκέφτομαι να παραιτηθώ. Είχαμε και στο παρελθόν δύσκολες στιγμές, είναι ένα κακό σερί αποτελεσμάτων» υποστήριξε ο Γάλλος τεχνικός, κατά την άποψη του οποίου «κάναμε ένα σπουδαίο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ».

Ο Ζιζού επισήμανε ακόμα ότι «έχω δύναμη και θα τα δώσω όλα όπως πάντα, όπως άλλωστε και οι παίκτες. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να σκεφτούμε το επόμενο ματς. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή».

Ο Γάλλος προπονητής εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πίεση ψηλά της ομάδας και τα κλεψίματα, αλλά παραδέχθηκε ότι «δυσκολευόμαστε να πετύχουμε το πρώτο γκολ που θα διευκολύνει τον αγώνα για εμάς. Δουλεύουμε σκληρά και πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Κρίμα, γιατί δεν αξίζαμε να χάσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα