Ο Γκουαρδιόλα «έφαγε» τον Μουρίνιο και κυνηγάει Αντσελότι και Βενγκέρ (pic)

Gazzetta team
Ο Γκουαρδιόλα «έφαγε» τον Μουρίνιο και κυνηγάει Αντσελότι και Βενγκέρ (pic)

bet365

Με τη δεύτερη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Γκλάντμπαχ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξεπέρασε τον Ζοσέ Μουρίνιο σε νίκες στο Champions League και, μάλιστα, με 20 ματς λιγότερα από τον Πορτογάλο.

Ξεχωριστή για τον Πεπ Γκουαρδιόλα η δεύτερη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Γκλάντμπαχ, με την οποία οι Πολίτες σφράγισαν την (άνετη) πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Καταλανός τεχνικός έφτασε αισίως τις 82 νίκες στην καριέρα του στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ξεπέρασε κατά μια τον Ζοσέ Μουρίνιο (81) και ανέβηκε στο ιστορικό Top-3 του Champions League. Τα κατάφερε, μάλιστα, με 20 ματς λιγότερα από τον Πορτογάλο (131 έναντι 151).

Πλέον, μπροστά του ο Γκουαρδιόλα έχει μπροστά του τρεις προπονητές, δύο εκ των οποίων είναι πλέον παλαίμαχοι, ενώ ο άλλος απέχει από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (102 νίκες σε 190 ματς), τον Κάρλο Αντσελότι (90 σε 166) και τον Αρσέν Βενγκέρ (90 σε 184).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα