Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων (pic)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι: Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων (pic)

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν παρατάσσει τους Νάτσο-Μιλιτάο-Βαράν στο αρχικό σχήμα της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Τόμας Τούχελ να αφήνει ίδια κι απαράλλακτη την 11άδα της Τσέλσι από το ματς με τη Γουέστ Χαμ. Δείτε τις συνθέσεις.

Ο Ραφαέλ Βαράν επέστρεψε στη δράση για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι Νάτσο και Έντερ Μιλιτάο εξαργυρώνουν την εξαιρετική τους παρουσία στα ματς με τη Λίβερπουλ παίρνοντας φανέλα βασικού κι απέναντι στην Τσέλσι.

Για να συμβεί αυτό, ο Ζινεντίν Ζιντάν επέλεξε τριάδα στα στόπερ κόντρα στην Τσέλσι, με τους Μόντριτς-Κασεμίρο-Κρόος όπως πάντα στο κέντρο και τον Καρβαχάλ να επανέρχεται επίσης στο αρχικό σχήμα και στα δεξιά της άμυνας.

Την ίδια στιγμή, ο Τόμας Τούχελ δεν επιφύλαξε καμία αλλαγή από την 11άδα νίκης κόντρα στη Γουέστ Χαμ, με τους Βέρνερ, Πούλισικ, Μάουντ στην τριπλέτα της επίθεσης.

Αναλυτικά οι δύο 11άδες:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα