Copa Africa: Το Πράσινο Ακρωτήρι σόκαρε τη Γκάνα στο 90+2΄με Γκάρι Ροντρίγκες για μια ιδανική πρεμιέρα

Νίκος Κικίδης
Πράσινο Ακρωτήρι

bet365

Το Πράσινο Ακρωτήρι δεν... μάσησε απέναντι στο όνομα της Γκάνας και με γκολ στο 90+2΄του άλλοτε παίκτη των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, Γκάρι Ροντρίγκες, έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα (1-2).

Τα σχέδια της Γκάνας για μια καλή αρχή στο Copa Africa σμπαραλιάστηκαν πλήρως από τον Γκάρι Ροντρίγκες. Ο άλλοτε επιθετικός των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού βρήκε το γκολ της νίκης στο 90+2΄για το Πράσινο Ακρωτήρι, το οποίο πήρε τη νίκη με 2-1 για μια ιδανική πρεμιέρα στο τουρνουά.

Η ομάδα του Ροντρίγκες προηγήθηκε με τον Μοντέιρο στο 17΄, προτού η Γκάνα ισοφαρίσει στο 56΄με τον Ντικού. Παρόλα αυτά η εικόνα της δεν έπειθε σε κανένα διάστημα του αγώνα και τελικά το πλήρωσε στις καθυστερήσεις.

Έπειτα από αδράνεια και απανωτά λάθη στην άμυνα, ο Μπεντσιμόλ έστρωσε στον Γκάρι Ροντρίγκες που είχε εύκολο έργο προ κενής εστίας για να γράψει το 2-1.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα