Αλγερία: «Ντου» των οπαδών στο ξενοδοχείο μετά τον αποκλεισμό από το Copa Africa

Αλγερία: «Ντου» των οπαδών στο ξενοδοχείο μετά τον αποκλεισμό από το Copa Africa

Newsroom
Αλγερία

bet365

Μεγάλη ένταση στο στρατόπεδο της Αλγερίας, καθώς μετά τον αποκλεισμό από το Copa Africa μια μερίδα οπαδών της χώρας προσπάθησε να μπει εντός του ξενοδοχείου που διέμενε η αποστολή της ομάδας.

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Αλγερία ο αποκλεισμός από τη φάση των ομίλων του Copa Africa. Ήδη τα Μέσα της χώρας τονίζουν ότι ο τεχνικός της ομάδας, Ντζαμέλ Μπελμάντι, αποκάλυψε στους ποδοσφαιριστές του την παραίτηση του από την ηγεσία της ομάδας.

Λίγο μετά την επιστροφή της αποστολής στο ξενοδοχείο, μια μερίδα οπαδών προσπάθησε να εισέλθει εντός στον χώρο με σκοπό να επιτεθεί στα μέλη της ομάδας. Παρότι τα μέτρα ασφάλειας ήταν δρακόντεια, οι οπαδοί δεν πτοήθηκαν και προσπάθησαν με νύχια και με δόντια για να «μπουκάρουν» στο ξενοδοχείο και να βρουν τους ποδοσφαιριστές της Αλγερίας.

Οι εξελίξεις εντός της ομάδας αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς πέρα από την παραίτηση του Μπελμάντι τα Μέσα της χώρας αναφέρουν ότι αρκετοί είναι και οι ποδοσφαιριστές που σκέφτονται την πρόωρη απόσυρση τους από την εθνική ομάδα.

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα